Strona 1 z 2: 12
|
|
Sezon 2012 - Przywitania
|
|
| Selo |
Dodany dnia 12-01-2012 22:27
|
![]() Postów: 41 Data rejestracji: 04.12.10 |
Witam Serdecznie. Na imie mam Łukasz (25l.). Pochodze ze stolicy dolnego¶laska czyli Wrocławia. Na co dzień praca (elektryk) + od czasu do czasu pogrywam jako dj na roznego rodzaju imprezach. Również zajmuje sie produkcj± muzyki - elektornicznej/klubowej... Moj± przygoda z gr± rFactor, rozpoczęła sie 2lata temu. Na pocz±tku była to pewna liga która nie miała większych wymagań. Nie trzeba było długo czekać jak liga upadła. Wtedy też postanowiłem założyć własn± - f1lr.com. Z tego co juz wiecie z dniem dzisiejszym doszło do fuzji, i w taki to o to sposób jestem tutaj z wami. |
|
|
|
| DawidR |
Dodany dnia 12-01-2012 22:51
|
![]() Postów: 183 Data rejestracji: 03.01.10 |
Również Cię witamy, tak jak i innych kierowców z League-Rfactor. Jako, żeby nie trzeba był przekopywać forum również się przedstawie. Jak sam nick mówi, mam na imię Dawid i mieszkami w województwie Małopolskim, niedaleko Wadowic. Obecnie mam na karku 16 wiosenek. Do F1GP również doł±czyłem po fuzji, jak widać jestem tutaj dalej (z małymi przerwami). Mam nadzieje, że nasza współpraca będzie owocna i w końcu dopniemy swego, widz±c na serwerze w Australii 24 kierowców.
![]() |
|
|
|
| Oskarooo |
Dodany dnia 13-01-2012 07:24
|
![]() Postów: 14 Data rejestracji: 12.07.11 |
Witam. Mam na imię Oskar (17l). Mieszkam w województwie Zachodniopomorskim nie daleko Szczecina. W rf'a gram od jaki¶ 2 lat. W zwi±zku, że w f1lr stało jak się stało postanowiłem również przej¶ć tutaj. Liczę na dobr± zabawę i oby na każdym race było po 24 osoby. Do zobaczenia na torze. |olface| |
|
|
|
| Kozer |
Dodany dnia 13-01-2012 12:58
|
![]() Postów: 534 Data rejestracji: 20.04.10 |
Mam na imię Michał od ponad 19 lat ;) Jestem ze Skierniewic, w simracingu udzielam się od ponad trzech lat, wcze¶niej w Racing-Team razem z Dawidem, Przemu, Adriano i innymi, obecnie po fuzji z F1GP jestem tutaj ;) |
|
|
|
| Puchal |
Dodany dnia 13-01-2012 14:09
|
![]() Postów: 3 Data rejestracji: 13.01.12 |
Cze¶ć, jestem Hubert. Mam 17 lat i pochodzę z Olecka ( Mazury). W rF gram od około 3 lat. Pocz±tkowo dużo jeĽdziłem offline, potem doł±czyłem do f1lr.com i teraz doł±czyli¶my do Was. Mam nadzieję, że cała stawka będzie wypełniona po brzegi ![]() |
|
|
|
| Qeymil |
Dodany dnia 13-01-2012 15:11
|
![]() Postów: 35 Data rejestracji: 02.07.11 |
To pora na mnie. Na imię mi Kamil Interesuje się sportem we wszelkiej postaci, w tym także szczególnie motorsportem. Pochodzę z Polic k. Szczecina. Obecnie studiuję. Simracing uprawiam od jaki¶ 2 lat rekreacyjnie i od pół roku ¶cigam się w ligach. W zasadzie jeste¶cie moj± pierwsz± lig±, nie bior±c pod uwagę tej, która rozpadła się po miesi±cu. Upodobania: Słucham rocka(Linkin Park, Green Day i wiele innych) gram namiętnie w Football Managera, poczytać też lubię, no i pokręcić kółkiem przed komputerem jak i na asfalcie. |
|
|
|
| Kozer |
Dodany dnia 13-01-2012 15:39
|
Słucham rocka(Linkin Park, Green Day i wiele innych) dogadamy się ![]() |
|
|
|
| Damiano |
Dodany dnia 13-01-2012 16:55
|
![]() Postów: 267 Data rejestracji: 14.02.10 |
No to i ja sie przedstawie, bo dosc duzo udzielam sie w lidze, kazdy bedzie wiedzial wiec z kim ma do czynienia. Damian, 17 lat (w tym roku 18 ) motorsportem interesuję sie jakies 6 lat a simracingiem na powaznie zajmuje sie od 5 lat, na poczatku f1c, od 3 lat rfactor. Pochodzę i mieszkam w miejscowo¶ci 15 km od Białegostoku, zapraszam, super miasto.Na codzien pasjonuję się projktowanie i kodowaniem stron www i innych rzeczy z tym zwiazanych, tj np grafika. Słucham eminema no i to co tam leci w radiu czasem tez jak wpadnie w ucho. Lubie podziarzyć czasem w piłkę nożn± i siatkow± czy pynk±ć sobie w bilarda czy snookera. Angażuję się też w adminowanie i pomoc roznym ligom, jak np Racing Team czy tez F1GrandPrix. W przeszło¶ci prowadziłem własn± ligę na f1ch, ale to było bardzo amatorsko.
Edytowane przez Damiano dnia 14-01-2012 12:48 |
|
|
|
| Newo |
Dodany dnia 13-01-2012 16:59
|
![]() Postów: 233 Data rejestracji: 27.05.09 |
To może i ja się przedstawię ![]() Grzegorz Lat 18 z zawodu technik informatyk. Pochodzę z niejakiej Jasionki (okolice Siedlec; Mazowieckie) Simracing od ponad 3 lat. Wiele lig za mn± a w tej zostanę do emerytury Zaczynałem w największej lidze w Polsce razem z Wooqashem jako¶ tak się stało że wyl±dowali¶my razem w Team potem namówiłem go do przej¶cia do F1KL dokończyli¶my tu sezon, on został ja poszedłem na rok do niemieckiej Ligny. Gdy wróciłem tak się stało że Łukasz już Adminował z Zenonem, po półrocznych zmaganiach doszło do tego że Zenon zawiesił karierę a ja wyl±dowałem z Woo w redbullu. Po 1,5 roku się rozstali¶my i w sumie to szukam partnera do Team Muzyka przede wszystkim clubowa. Zainteresowania? Dobry melanż. |
|
|
|
| Iwin |
Dodany dnia 13-01-2012 17:30
|
![]() Postów: 281 Data rejestracji: 25.07.10 |
Marcin 16 lat, przyszły technik - informatyk, Warszawa. Simracinguje od 2 lat, ale na rFactorze jeżdże od 3 lat. Zaczynałem w największej lidze w Polsce dopóki Newo nie ¶ci±gn±ł mnie tutaj. Interesuję się Sportem a szczególnie motorowym. Lubie muzyke klubow±, house itp itd oraz Rock (Linkin Park, Limp Bizkit, Green Day...), ostatnimi czasy Dubstep. Nie odmówię sobie wyj¶cia do klubu, czy na domówkę ![]()
Edytowane przez Iwin dnia 13-01-2012 17:51 |
|
|
|
| Tommy |
Dodany dnia 13-01-2012 18:51
|
![]() Postów: 1 Data rejestracji: 11.07.11 |
Siemanko Daniel mam 20 lat pochodzę z okolic Warszawy Nie będę się rozpisywał moje czasy zobaczycie niebawem8) |
|
|
|
| Czwarty |
Dodany dnia 13-01-2012 21:14
|
![]() Postów: 5 Data rejestracji: 13.01.12 |
Siemka . Jestem Gracjan 28latek w Pl mieszkam w Lubsku (lubuskie) ale narazie od kilku latek Dublin(Irlandia) Jestem Informatykiem pracuj±cym w budownictwie ale moja specjalno¶ć to Ogrodnictwo Wyj±tkowe heheh Hobby 4x4 i piłka nożna. W rfactora gram 2 latka , znalazłem się tu prosto z F1LR![]() Witam i Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
| Kozer |
Dodany dnia 13-01-2012 21:21
|
¦rednia wieku nam ro¶nie! Dobrze ![]() |
|
|
|
| Darthdd |
Dodany dnia 14-01-2012 10:28
|
![]() Postów: 1 Data rejestracji: 13.01.12 |
Cze¶ć wam, Jestem Damian, mieszkam w Poznaniu, interesuje się elektronik±. W rFactora gram od 7lat( w sumiie 7 bedzie we wrze¶niu) z półroczn± przerw± pomiędzy 1 a 2 rokiem, zwykle na modach f1 ale zdarzały się też inne. Moja historia trafienia tu jest podobna do innych z f1LR. Mimo iż do¶wiadczenie mam dobre to czasy tego nie potwierdzaj± ale mam nadzieje że to się zmieni w najbliższym czasie
Edytowane przez Darthdd dnia 14-01-2012 10:38 |
|
|
|
| Damiano |
Dodany dnia 14-01-2012 12:49
|
![]() Postów: 267 Data rejestracji: 14.02.10 |
i liczba Damianów nam ro¶nie ![]() |
|
|
|
| program |
Dodany dnia 14-01-2012 15:27
|
![]() Postów: 72 Data rejestracji: 11.05.10 |
Witam. Na imię mi Przemek. 28 stycznia skończę 16 lat. Tutaj, w F1GP jestem ligowym "¶redniakiem". Grami o tematyce F1 zajmuję się od 2006 roku. Do Lutego 2011 roku było to F1 Challenge. Po zakupie rFactora ¶cigam się w tej, że lidze. Do zobaczenia na torze. Pozdrawiam. |
|
|
|
| Przemu |
Dodany dnia 14-01-2012 15:59
|
![]() Postów: 189 Data rejestracji: 20.04.10 |
A co mi tam. Jak mój przedmówca też mam na Imię Przemek. Jestem z Zamo¶cia, mam 18 lat, jak chyba wszyscy z nas a na pewno zdecydowana większo¶ć interesuje się motorsportem, a przede wszyskim F1. W tym roku matura, za 3 godziny studniówka ;D, jednak to nie istotne. W Simracing bawię się od 2008r. Pierwszy wy¶cig miałem w lidze w której były wszystkie pomoce i nie było możliwo¶ci zmiany setupu z podstawowego, jednak nie było to zablokowane, było to jeszcze na F1challenge. Wygrałem tylko ze względu na fakt że moje hamulce wytrzymały okr±żenie więcej niż reszty stawki. Kariera rozkręciła się porz±dnie gdy doł±czyłem do nie istniej±cej już lua ligi(F1c) Gdzie poznałem Kozera i paru innych dobrych kierowców, dalsza kariera potoczyła się tak że z Kozerem walczymy ze sob± już od dwóch, a może nawet trzech sezonów z różnymi wynikami. Do F1 Grand Prix doł±czyłem mniej więcej rok temu, po fuzji z nie istniej±c± już lig± Racing-Team, któr± prowadził DawidR z pomoc± WooQasha. Przez jaki¶ czas byłem administratorem w powyższych ligach, jednak zrezygnowałem z tej funkcji. Największym osi±gnięciem w karierze jest tytuł mistrzowski w ostatnim sezonie istnienia ligi Racing-Team. "Formuła 1 dostarcza ci jedn± szczególn± rzecz, któr± jest to, że ci±gle jeste¶ wystawiony na niebezpieczeństwo. Niebezpieczeństwo zranienia, niebezpieczeństwo utraty życia. To jest czę¶ć twojego życia. Albo stawisz temu czoła jak profesjonalista, w chłodnym stylu, albo to rzucisz. Po prostu zostawisz to i nie będziesz robić tego nigdy więcej. Niestety tak się składa, że to, co robię za bardzo lubię, żeby to tak po prostu rzucić. Nie mogę tego rzucić" - Ayrton Senna |
|
|
|
| SikoOr |
Dodany dnia 14-01-2012 18:09
|
![]() Postów: 3 Data rejestracji: 13.01.12 |
Mam na Imie Krystian (24l) pochodze z Sochaczewa niedaleko Warszawy,od pięciu lat mieszkam w Anglii (Coventry).Moja przygoda z rF zaczela sie jakies 4 lata temu, jezdzilem w malych ligach ktore upadaly tak szybko jak powstawaly potem trafilem do ligi LR a z niej tu. Niebede sie rozpisywal bo nie o to tu chodzi ale licze na zcieta walke z tutejszymi ligowiczami .Pozdr![]() |
|
|
|
| darkfd |
Dodany dnia 14-01-2012 22:58
|
![]() Postów: 71 Data rejestracji: 14.06.10 |
Witam bracia i siostry.
![]() |
|
|
|
| AToBoss |
Dodany dnia 11-02-2012 16:28
|
![]() Postów: 14 Data rejestracji: 10.02.12 |
Cze¶ć. Mam na imię Tomasz. Mam 12lat. Lubię piłkę nożna i ligi simracingowe. Po za t± lig± jeżdżę jeszcze w « link ». Jeżdżę tam już trzy lata. Ale w zdobyciu tam licki przeszkadza mi mój wiek. Mam nadzieje, że nie będę wam przeszkadzał na serwerze. Pozdrawiam. |
|
|
|
| PrzejdĽ do forum: |
| Dodaj do: |
|
| Adres: | |
| Na forum: | |
| HTML: |